Kiovan Dynamo kohtaa aikin

 

blogi_clip_image001
Kiovan big lady

Kävin pitämässä kaikkien aikojen ensimmäisen Daitoryu aikijujutsu seminaarin 12. – 17. marraskuuta 2008 Ukrainassa. Harjoittelimme viisi täyttä päivää Kiovan keskustassa olevalla kasarmialueella. Leirille osallistui kaksi eri Daitoryu -opintoryhmää, Kiovasta ja Poltavasta, sekä Ukrainan erikoisjoukkojen sotilaita.

Paikalliset harjoittelijat pitävät kovasta harjoittelusta, ovat hyvin motivoituneita ja nopeita oppimaan. Hymyä riitti vaikka harjoittelimme kuusi tuntia päivässä. Osallistujien mielestä seminaari oli vuoden ehdoton huippukokemus ja he sanoivat odottavansa kärsimättöminä seuraavaa Daitoryu aikijujutsu seminaaria kanssani.Ukrainan ystävälliset miehet ja naiset onnistuivat järjestelyissään loistavasti. Treenaamisen lisäksi tutustuin luonnollisesti Kiovan kauniiseen kaupunkiin sekä ukrainalaisen kulinarismin ja tislaamoteollisuuden huipputuotteisiin. Tässä maassa on reipas meininki.

Zanshin
Zanshin
Soden-tekniikkaa opettamassa
Andrey, Jyrki ja Igor
Soden-tekniikkaa opettamassa
Soden-tekniikkaa opettamassa
Leiriläisiä
Leiriläisiä
Saitsarilla kultakupolien kaupungissa
Saitsarilla kultakupolien kaupungissa

 

Mamasan ja lähtöryypyt
Mamasan ja lähtöryypyt

Jyrki Rytilä