Harjoittelu

Fudoshin dojo, Winqvistinkatu 1

Maanantai 18:00-20:00 Kyu-tekniikkaharjoitukset
Keskiviikko 18:00-20:00 Soden-tekniikkaharjoitukset
Lauantai 10:00-11:30 Lasten harjoitukset
Lauantai 11:00-12:30 Dan-tekniikkaharjoitukset
Sunnuntai 17:30-19:00 Kyu-tekniikkaharjoitukset

 Unisport dojo, Pohjoinen Hesperiankatu 25

Ti 19:55 – 21:30
To 17:30 – 19:00

Uudet harjoittelijat

Peruskurssin sijaan uusille harjoittelijoille on tarjolla perustekniikkaryhmä, jonka harjoitukset pyörivät jatkuvasti. Opetusryhmämme ovat pieniä ja niissä annetaan henkilökohtaista opetusta kunkin harjoittelijan tason mukaisesti.

Aloittelijat käyvät ensin ainoastaan perustekniikkaryhmässä. Suoritettuasi 6.kyun (ensimmäisen vyökokeen) voit osallistua myös kaikkiin muihin seuran harjoituksiin. Vyökokeita pidetään 3-4 kk:n välein.

Perustekniikat ovat tärkeitä aloittelijoille, mutta myös pidemmälle ehtineiden on syytä kerrata niitä säännöllisesti. Aikaa myöten niistä löytää yhä uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia omien taitojen kehittyessä.

Perusteknikkaryhmä:
– on helppo ja turvallinen tapa aloittaa Daitoryun harjoittelu
– sopii ’uudelleen aloitukseen’ niille, joilla on pidempi treenitauko takana
– tarjoaa henkilökohtaista perusteiden kehittämistä myös pidemmän aikaa harjoitelleille

Näissä harjoituksissa keskitytään perusteisiin:
– kyu-testien (vyökoe) tekniikat
– aiki harjoitukset
– ukemit ja kaatumiset
– perusliikuminen, väistöt, lyönnit ja potkut (aikikempo)
– vartalon peruskäyttö
– fyysisen kunnon kohentaminen

Voit täyttää jäsenhakemuksen dojolla tai ladata hakemuksen tästä, tulostaa ja täyttää sen valmiiksi.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: info@daitoryu.fi

Hinnasto

Maksuja vastaanotetaan ensisijaisesti pankkisiirtoina

Fudoshin ry
Danske Bank
FI93 8000 1370 2975 26

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu 15 €/vuosi erääntyy maksettavaksi jokaisen jäsenvuoden tammikuun 10. päivänä. Viitenumero Fudoshinin jäsenille 3337, Unisportin jäsenille 3612 ja
lastenharjoitusten harjoittelijoille 3340.

Harjoitusmaksut

Harjoitusmaksut maksetaan kalenterikuukausittain, erääntyvät maksettavaksi joka kuukauden 5. päivänä.

Harjoitusmaksut: 45 €/kk tai 200 €/6 kk, viitenumero 8167. Yliopiston opiskelijana voit harjoitella Unisport Daitoryu dojolla ilman erillistä harjoitusmaksua, mikäli maksat Fudoshin dojon normaalin harjoitusmaksun.

Harjoitusmaksut Unisport Daitoryu -harjoitusmaksun maksaneille harjoittelijoille: 20 €/kk tai 100 €/6 kk, viitenumero 3382.

Harjoitusmaksut opiskelijoille: 25 €/kk tai 120 €/6 kk, viitenumero 8167.

Opiskelijahintaisen harjoitusmaksun edellytyksenä on aktiivinen opiskelijastatus oppilaitoksessa. Opiskelijahinta ei kuitenkaan koske jatko-opiskelijoita.

Kymmenen harjoituskerran kortti: 60 €, opiskelijoille 40 €, viitenumero 8167. Kymmenen harjoituskerran kortti on voimassa yhden vuoden ajan sen lunastamishetkestä.

Harjoitusmaksut lasten harjoituksiin

Syyskausi maksaa 65 € ja kevätkausi 65 €, tai 20 € per kk. Jos samasta perheestä on useampi lapsi, kuukausimaksu on 15 € per lapsi. Aikuiset jotka harjoittelevat vain lastenryhmässä, maksavat saman harjoitusmaksun kuin lapset. Lastenharjoitusten viitenumero on 3353.

Maksutavat

Otamme tarvittaessa vastaan myös korttimaksuja. Meille käyvät Visa Credit ja Debit, Master Card, American Express, JCB ja Edenredin Ticket Mind & Body.

Lisäksi harjoitusmaksun voi maksaa myös Smartumin Liikuntaseteleillä ja Luottokunnan Virkeseteleillä.

 

virike_30

Smartum_etu_kay_meilla_logo-300x212

Miten harjoitella Daitoryuta?

Daitoryu aikijujutsu on aseetonta itsepuolustusta yhtä tai useampaa aseellista tai aseetonta vastustajaa vastaan. Lajin oppiminen perustuu monipuolisten itsepuolustustekniikoiden ja -taktiikoiden harjoitteluun. Aluksi harjoittelussa korostuu kehonkäytön ja liikkumisen perusteiden hallinta. Myöhemmin hengityksen, oman mielen ja tunteiden hallinta tulee yhä tärkeämmäksi. Oikein harjoiteltaessa tekniikoihin tarvittava voima vähenee koko ajan harjoittelijan edistyessä.

Monet tekniikat ovat hyvin edistyneitä ja vaatii paljon kärsivällisyyttä oppia ne. Ajoittaisista turhautumisista huolimatta harjoittelu on erittäin palkitsevaa ihmiselle, joka haluaa oppia tuntemaan itsensä ja päästä osaksi syvällistä ja rikasta traditiota.
aut_1263Daitoryun tekniikkakokonaisuudet voidaan jakaa kahteen pääkategoriaan: aiki-tekniikkaan ja jujutsu-tekniikkaan. Jujutsu-tekniikka perustuu fysiikkaan ja vartalon mekaniikkaan. Aiki-tekniikka on mielen käyttöön ja vastustajan reflekseihin perustuvaa tekniikkaa.

Käytännön harjoittelu lähtee liikkeelle perus-jujutsutekniikoista ja erityisistä aiki-harjoituksista. Harjoittelija edistyessä nämä yhdistyvät aikijujutsuksi. Aikijujutsu-tekniikat ovat erittäin korkeatasoisia ja tehokkaita tekniikoita, jotka ovat kadonneet useimmista budolajeista.

Aikijujutsun lisäksi voit harjoitella kanssamme Onoha Ittoryu kenjutsua, joka on perinteinen japanilainen miekkailutaito. Monet liikkumisen periaatteet tulevat kenjutsussa vielä paremmin esille kuin aikijujutsussa.

Daitoryu Aikijujutsu Takumakai