Fudoshin

logoSuomessa toimiva Fudoshin ry kuuluu Takumakai liittoon. Fudoshin ry on perustettu vuonna 1995. Fudoshin on laadukas jujutsuseura, jossa harjoitellaan Daitoryu aikijujutsua Takumakain tapaan. Fudoshinin vahvuuksina voidaan pitää korkeatasoista opetusta sekä pitkäaikaisia ja läheisiä suhteita lajin alkuperämaahan Japaniin. Japanilaisia opettajia vierailee maassamme pitämässä harjoitusleiriä useita kertoja vuodessa. Tiivis kansainvälinen yhteistyö on tarjonnut hedelmällisen kehityspohjan lajin kehittymiselle Suomessa ja lajin harrastajille laadukkaan, motivoituneen ja alati kehittyvän opetuksen. Fudoshin ry:n pääopettaja on Jyrki Rytilä, 6. dan Daitoryu aikijujutsu, joka 30 vuoden kamppailulajikokemuksella vastaa opetuksemme korkeasta tasosta. Salillamme harjoittelee ja opettaa monia pitkän linjan budo-ihmisiä. Koska olemme Euroopan pääsali, luonamme käy ihmisiä eri maista opiskelemassa Daitoryuta.

Fudoshin-dojolta on mahdollista vuokrata säännöllisiä tai yksittäisiä harjoitteluaikoja. Vapaita aikoja voi tarkastella dojon varauskalenterista.

dojo_uusi_ISO

Yhteystiedot
Fudoshin
Winqvistinkatu 1
00240 Helsinki

Kulkuohjeet: Fudoshin-dojo sijaitsee n. 10 minuutin kävelymatkan päässä Pasilan rautatieasemalta. Pääset harjoitussalille helposti omalla autolla (vieressä ilmaista parkkitilaa), bussilla (Sörnäisistä busseilla 50, 59, 500 tai 510), tai raitiovaunulla (2 tai 7).


Katso sijainti suuremmalta kartalta

Lisätietoja voi kysellä sähköpostilla Fudoshin dojolta; info [at] daitoryu.fi

jyrkiSuomen Pääopettaja:
Jyrki Rytilä, 6.dan
jyrki.rytila [at] daitoryu.fi

 

Yliopiston Daitoryu ryhmä on tauolla.

Yliopiston ryhmä aloitti toiminnan syksyllä 2009 ja jäi tauolle 2019. Ryhmä toimi Fudoshin ry:n alaisuudessa, ja oli osa Unisportin liikuntatarjontaa.