Harjoittelu – treenit – maksut

Fudoshin dojo, Winqvistinkatu 1

Maanantai    18:00-20:00    Soden-tekniikkaharjoitukset/
Kyu-tekniikkaharjoitukset
Keskiviikko   18:00-20:00    Soden-tekniikkaharjoitukset
(jo alkeet osaaville)
Torstai          20:00-21:00    Asetekniikkatreenit
Lauantai       10:00-11:30    Lasten harjoitukset
Lauantai       11:00-12:30    Vyökoetekniikkaharjoitukset
Sunnuntai     17:30-19:00    Kyu-tekniikkaharjoitukset

Unisport dojo lopettaa toukokuun 31. toiminnan osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 25. Uusi dojo starttaa elokuussa.

Torstai             17:30-19:00
Perjantai         16:00 – 17:30
Sunnuntai       9:30-11:00 (free)

Uudet harjoittelija

Uusille harjoittelijoille on tarjolla perustekniikkaryhmä, jonka harjoitukset pyörivät jatkuvasti. Opetusryhmämme ovat pieniä ja niissä annetaan henkilökohtaista opetusta kunkin harjoittelijan tason mukaisesti.

Suoritettuasi 6.kyun (ensimmäisen vyökokeen) voit osallistua myös kaikkiin muihin seuran harjoituksiin. Vyökokeita pidetään 3-4 kk:n välein.

Perustekniikat ovat tärkeitä aloittelijoille, mutta myös pidemmälle ehtineiden on syytä kerrata niitä säännöllisesti. Aikaa myöten niistä löytää yhä uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia omien taitojen kehittyessä.

Perusteknikkaryhmä:
– on helppo ja turvallinen tapa aloittaa Daitoryun harjoittelu
– sopii niille, joilla on pidempi treenitauko takana
– tarjoaa henkilökohtaista perusteiden kehittämistä myös pidemmän aikaa harjoitelleille

Harjoituksissa keskitytään perusteisiin:
– kyu-testien (vyökoe) tekniikat
– aiki harjoitukset
– ukemit ja kaatumiset
– perusliikuminen, väistöt, lyönnit ja potkut (aikikempo)
– vartalon peruskäyttö
– fyysisen kunnon kohentaminen

Voit täyttää jäsenhakemuksen dojolla tai ladata hakemuksen tästä, tulostaa ja täyttää sen valmiiksi jonka jälkeen sinut kutsutaan membookiin (jäsenrekisteri) seuran toimesta.

Lisätiedot: info@daitoryu.fi

Harjoitusmaksut

Seuran jäsenmaksu  on 15 €/vuosi erääntyy maksettavaksi jokaisen jäsenvuoden tammikuun 10. päivänä.
Viitenumero Fudoshinin jäsenille 3337
Unisportin jäsenille 3612 ja
lastenharjoitusten harjoittelijoille 3340

Tilinumero on  FI93 8000 1370 2975 26

Harjoitusmaksut maksetaan kalenterikuukausittain, erääntyvät maksettavaksi joka kuukauden 5. päivänä.

Harjoitusmaksut: 45 €/kk tai 200 €/6 kk.

Harjoitusmaksut opiskelijoille: 25 €/kk tai 120 €/6 kk, viitenumero 8167.

Daitoryu Unisportin tiedot löytyvät täältä

Opiskelijahintaisen harjoitusmaksun edellytyksenä on aktiivinen opiskelijastatus oppilaitoksessa. Opiskelijahinta ei kuitenkaan koske jatko-opiskelijoita.

Kymmenen harjoituskerran kortti: 60 €, opiskelijoille 40 €, viitenumero 8167. Kymmenen harjoituskerran kortti on voimassa yhden vuoden ajan sen lunastamishetkestä.

Seuran jäsenrekisteri on membookissa,  jonka kautta  lähetetään lasku sähköpostiin. Membookiin liittymiseen opastaa treenien vetäjä.

Harjoitusmaksut lasten harjoituksiin

Syyskausi maksaa 65 € ja kevätkausi 65 €, tai 20 € per kk. Jos samasta perheestä on useampi lapsi, kuukausimaksu on 15 € per lapsi. Aikuiset jotka harjoittelevat vain lastenryhmässä, maksavat saman harjoitusmaksun kuin lapset. Lastenharjoitusten viitenumero on 3353.

Maksutavat

Otamme tarvittaessa vastaan myös korttimaksuja. Meille käyvät Visa Credit ja Debit, Master Card, American Express, JCB ja Edenredin Ticket Mind & Body.

Lisäksi harjoitusmaksun voi maksaa myös Smartumin Liikuntaseteleillä ja Luottokunnan Virkeseteleillä.

virike_30

Smartum_etu_kay_meilla_logo-300x212

Miten harjoitella Daitoryuta?

Daitoryu aikijujutsu on aseetonta itsepuolustusta yhtä tai useampaa aseellista tai aseetonta vastustajaa vastaan. Lajin oppiminen perustuu monipuolisten itsepuolustustekniikoiden ja -taktiikoiden harjoitteluun. Harjoittelussa korostuu kehonkäytön ja liikkumisen hallinta.
Myöhemmin hengityksen, oman mielen ja tunteiden hallinta tulee yhä tärkeämmäksi. Oikein harjoiteltaessa tekniikoihin tarvittava voima vähenee koko ajan harjoittelijan edistyessä.

Useat tekniikat ovat edistyneitä ja vaativat paljon kärsivällisyyttä niiden oppimiseen. Ajoittaisista turhautumisista huolimatta harjoittelu on erittäin palkitsevaa ihmiselle, joka haluaa oppia tuntemaan itsensä ja päästä osaksi syvällistä ja rikasta traditiota.
aut_1263Daitoryun tekniikkakokonaisuudet voidaan jakaa kahteen pääkategoriaan: aiki-tekniikkaan ja jujutsu-tekniikkaan. Jujutsu-tekniikka perustuu fysiikkaan ja vartalon mekaniikkaan. Aiki-tekniikka on mielen käyttöön ja vastustajan reflekseihin perustuvaa tekniikkaa.

Käytännön harjoittelu lähtee liikkeelle perus-jujutsutekniikoista ja erityisistä aiki-harjoituksista. Harjoittelija edistyessä nämä yhdistyvät aikijujutsuksi. Aikijujutsu-tekniikat ovat erittäin korkeatasoisia ja tehokkaita tekniikoita, jotka ovat kadonneet useimmista budolajeista.

Aikijujutsun lisäksi voit harjoitella kanssamme Onoha Ittoryu kenjutsua, joka on perinteinen japanilainen miekkailutaito. Monet liikkumisen periaatteet tulevat kenjutsussa vielä paremmin esille kuin aikijujutsussa.