Harjoittelu – treenit – maksut

Fudoshin dojo, Winqvistinkatu 1 kesätreenit 2021

Maanantai    18:00-19:30   Daitoryu aikijujutsu
Keskiviikko   18:00-19:30    Daitoryu aikijujutsu
Lauantai       10:45-12.15    Juniorien harjoitukset (juhannukseen saakka)
Lauantai       9:00-10:30  Daitoryu aikijujutsu
Sunnuntai    17:30-19:00    Daitoryu aikijujutsu (ilmoitetaan erikseen, katso Nimenhuudosta

Leirit:

Ikkajou minileri la 12.6. 2021, klo 9-10.30 ja 12.30-14.00

Jyrki Rytilän Daitoryu aikijujutsu (6.dan okuden kyouju dairi) Soden kesäleiri 24.-25.7. Fudoshin dojolla 

VUOKRAAMME VALOISAA TATAMITILAA

Uudet harjoittelijat

Jos olet kiinnostunut harjoittelemaan kanssamme tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä: info [at] daitoryu.fi

Jäseneksi liittyminen: Voit täyttää jäsenhakemuksen dojolla tai ladata hakemuksen tästä, tulostaa ja täyttää sen valmiiksi jonka jälkeen sinut kutsutaan Membookiin (jäsenrekisteri) seuran toimesta.

Harjoitusmaksut

Seuran jäsenmaksu  on 20 €/vuosi, se erääntyy maksettavaksi jokaisen jäsenvuoden tammikuun 10. päivänä.

Tilinumero on  FI93 8000 1370 2975 26

Harjoitusmaksut maksetaan kalenterikuukausittain tai puolivuosittain, erääntyvät maksettavaksi joka kuukauden 5. päivänä.

Harjoitusmaksut: 45 €/kk tai 200 €/6 kk.

Harjoitusmaksut Fudoshin-dojolla harjoitteleville opiskelijoille: 25 €/kk tai 120 €/6 kk.

Seuran jäsenrekisteri on Membookissa,  jonka kautta lähetetään lasku sähköpostiin. Membookiin liittymiseen opastaa treenien vetäjä.

 

Harjoitusmaksut lasten harjoituksiin

Syyskausi  80 €/henkilö ja kevätkausi 80€/henkilö € tai 20 €/kk/henkilö.  Sisarale on 5€ . Lastenryhmässä harjoittelevat aikuiset, maksavat saman harjoitusmaksun kuin lapset.  

Maksutavat
Visa Credit ja Debit, Master Card, American Express, JCB ja Edenredin Ticket Mind & Body.

Lisäksi harjoitusmaksun voi maksaa myös Smartumin Liikuntaseteleillä ja Luottokunnan Virkeseteleillä.

virike_30

Smartum_etu_kay_meilla_logo-300x212

Miten harjoitella Daitoryuta?

Daitoryu aikijujutsu on aseetonta itsepuolustusta yhtä tai useampaa aseellista tai aseetonta vastustajaa vastaan. Lajin oppiminen perustuu monipuolisten itsepuolustustekniikoiden ja -taktiikoiden harjoitteluun. Harjoittelussa korostuu kehonkäytön ja liikkumisen hallinta.
Myöhemmin hengityksen, oman mielen ja tunteiden hallinta tulee yhä tärkeämmäksi. Oikein harjoiteltaessa tekniikoihin tarvittava voima vähenee koko ajan harjoittelijan edistyessä.

Useat tekniikat ovat edistyneitä ja vaativat paljon kärsivällisyyttä niiden oppimiseen. Ajoittaisista turhautumisista huolimatta harjoittelu on erittäin palkitsevaa ihmiselle, joka haluaa oppia tuntemaan itsensä ja päästä osaksi syvällistä ja rikasta traditiota.
aut_1263Daitoryun tekniikkakokonaisuudet voidaan jakaa kahteen pääkategoriaan: aiki-tekniikkaan ja jujutsu-tekniikkaan. Jujutsu-tekniikka perustuu fysiikkaan ja vartalon mekaniikkaan. Aiki-tekniikka on mielen käyttöön ja vastustajan reflekseihin perustuvaa tekniikkaa.

Käytännön harjoittelu lähtee liikkeelle perus-jujutsutekniikoista ja erityisistä aiki-harjoituksista. Harjoittelija edistyessä nämä yhdistyvät aikijujutsuksi. Aikijujutsu-tekniikat ovat erittäin korkeatasoisia ja tehokkaita tekniikoita, jotka ovat kadonneet useimmista budolajeista.

Aikijujutsun lisäksi voit harjoitella kanssamme Onoha Ittoryu kenjutsua, joka on perinteinen japanilainen miekkailutaito. Monet liikkumisen periaatteet tulevat kenjutsussa vielä paremmin esille kuin aikijujutsussa.